اطلاعیه آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی دانشگاه آزاد برای دانشجویان دکتری تخصصی

اطلاعیه آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی دانشگاه آزاد برای دانشجویان دکتری تخصصی

1- ثبت نام آزمون تعیین سطح توانمندی زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی از دیروز ۱ آبان ماه ۹۸ آغاز شد و تا روز ۱۱ آبان ماه ساعت ۲۴:۰۰ ادامه خواهد داشت.

2-این آزمون مورخ ۲۴ آبان ماه هم زمان در شهرهای تهران ، تبریز، مشهد، اهواز، اصفهان و شیراز برگزار خواهد شد. در این آزمون تنها دانشجویان دوره دکتری تخصصی شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی مجاز به شرکت در یکی از این آزمون ها می باشند بدین منظور لازم است داوطلبان شماره دانشجویی ۹ رقمی خود را به منظور ورود به سامانه در اختیار داشته باشند.

3- این آزمون جهت ارزیابی داوطلبان به منظور ورود به سطوح مختلف کلاس های آمادگی زبان انگلیسی ویژه دانشجویان دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و نمره آزمون پایان ترم آموزشی شرکت کنندگان در این کلاس ها در صورت کسب حد نصاب لازم به عنوان جایگزین نمره آزمون زبان EPT قابل پذیرش خواهد بود.

4- لازم به ذکر است کلاس های مذکور به دو صورت حضوری و الکترونیکی در تهران برگزار می شود.